Päivitetty 19.4.2024

Alleviivattua tekstiä klikkaamalla avautuu asiaa koskeva sivu.

Locations of visitors to this page

Katso uusimmat kuvat

Kuvagalleria -sivulta.

Hit Counter by Digits

Toiminta

 

                      Miksi tällainen yhdistys?

Eläkepäivien lähestyessä monen mieltä painaa kysymys siitä, miten käy työn kautta syntyneille hyville ystävyyssuhteille, katkeavatko ne tai ehkä vähitellen hiipuvat unholaan.  Jos jään kotiin nyhjöttämään puolisoni viereen joka päivä loppuelämäksi, onko se paras ja onnellisin ratkaisu eläkepäiviksi?  Ei se tuntunut parhaalta ratkaisulta niille kodintekniikka-alan aktiivisille ihmisille, jotka perustivat tämän yhdistyksen.  He halusivat jatkaa ystävyyssuhdetta eläkkeelle jäämisestään huolimatta.

Perustamiskokous pidettiin 8.4.1997.  Perustamisasiakirjan allekirjoitti kaikki 20 kokouksen osanottajaa.  Yhdistys jätettiin merkittäväksi yhdistysrekisteriin 9.6.1997 ja se rekisteröitiin 18.11.1997.

 

Toiminta käynnistyy

Kodintekniikkaliitto ry:n apu oli alkuvaiheessa erittäin merkittävää.  Saimme pitää kokoukset liiton tiloissa, saimme monistus- ja postitusapua ja jopa sihteerinkin liitolta.  Kodintekniikka-lehti julkaisi kokouksista ja sponsoreistamme ansiokkaita kirjoituksia ja piti lukijat ajan tasalla.  Saimme runsaasti vierailukutsuja alamme yrityksiin.  Näin yhteistyö alkoi erinomaisesti talkootyönä pienin kuluin.

 

Sponsoreita

Jäsenkokousmatkoja alettiin sponsoroida osallistumisaktiivisuuden lisäämiseksi.  Tämä vaati rahaa.  Maahantuojat ja valmistajat sekä ketjut ovat tukeneet toimintaamme ja olemme näin pystyneet järjestämään kokoukset hyvin edullisesti. Alkuvuosina kokoukset pidettiin tuettuina valmistajien ja maahantuojien luona, tutustuimme näiden toimintaan ja nautimme niiden vieraanvaraisuudesta.  Kymmenvuotisjuhlamatkallamme oli mukana n. 70 % jäsenistämme.

 

Toimintakertomus, toimintasuunnitelma, tilinpäätös ja budjetti ovat jäsenten tilattavissa omaan käyttöön mahdollisia kuluja vastaan sihteeriltä.

 About | Privacy Policy | Cookie Policy | Sitemap
© Kodintekniikan Seniorit ry 2008 -