Päivitetty 19.4.2024

Alleviivattua tekstiä klikkaamalla avautuu asiaa koskeva sivu.

Locations of visitors to this page

Katso uusimmat kuvat

Kuvagalleria -sivulta.

Hit Counter by Digits

 

 

Niilo Hentunen jatkaa

Seniorien puheenjohtajana

 

 

Niilo Hentunen valittiin uudelleen Kodintekniikan Seniorit ry:n puheenjohtajaksi yhdistyksen syyskokouksessa. Se pidettiin syys-lokakuun vaihteessa Tallinnassa Tallink Spa –hotellissa. Kokousmatkalle osallistui kaikkiaan 35 yhdistyksen jäsentä.

 

Kuluvan vuoden aikana Seniorien riveistä on edesmennyt neljä yhdistyksen jäsentä.

He olivat Benjam Hartikainen, Pentti Teirikari, Veikko Tuloisela ja Onni Viitala. Niinpä syyskokouksen alussa vietettiin hiljainen hetki heidän muistolleen.

 

 

  Itse kokouksessa puheenjohtajana toimi Niilo Hentunen ja sihteerinä Jukka Soini. Jäsenmaksua päätettiin nostaa viidellä eurolla. Talousarvio ja toimintasuunnitelma hyväksyttiin hallituksen esityksen mukaisesti.

 

  Puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Niilo Hentunen.

Hallituksesta erovuorossa olleen Reijo Nummisen tilalle valittiin Eero Riitala. Hallituksen muut jäsenet Rauno Aaltonen, Jukka Karppi ja Jukka Soini jatkavat seuraavat kaksi vuotta.

 

  Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Jukka Johnsson ja Kaarle Fast. Ääntenlaskijat päätettiin valita tarvittaessa, mutta nyt ei tarvittu.

 

  Tilintarkastajiksi valittiin Kaarle Fast ja Jouko Nordell ja varatilintarkastajiksi

Matti Nikunen ja Paavo Mauro.

 

  Yleiskeskustelussa hallitus velvoitettiin selvittämään mahdollisen pikkujoulun järjestämistä ja myönteisessä päätöksessä sopivan paikan etsimistä. Yhdistyksen jäsenten toivottiin myös kirjoittamaan muisteluksiaan Kodintekniikka-lehteen, jossa niille on varattu Seniorien silinteristä –sivu.

 

  Kaikkiaan Kodintekniikan Seniorit ry:n syyskokous oli mukavaa yhdessäoloa sekä kylpyläpalvelujen, hyvän ruoan ja juomien nauttimista. Myös Baltic Princess –alus oli hyvää luokkaa.

 

JN

 

Tämä artikkeli on julkaistu KT Kodintekniikka -lehdessä 6/2009

 


About | Privacy Policy | Cookie Policy | Sitemap
© Kodintekniikan Seniorit ry 2008 -