Päivitetty 19.4.2024

Alleviivattua tekstiä klikkaamalla avautuu asiaa koskeva sivu.

Locations of visitors to this page

Katso uusimmat kuvat

Kuvagalleria -sivulta.

Hit Counter by Digits

Kodintekiniikan Seniorit ry:n Sääntömääräinen syyskokous

pidettiin 14.9.2016 Tallink Siljan M/S Queen laivan kokoustiloissa

 

 1. Puheenjohtaja Niilo Hentunen avasi kokouksen toivottaen osan­ottajat tervetulleiksi.
 2. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Niilo Hentunen, sihteeriksi Jukka Soini.
 3. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Ilkka Paronen ja Paavo Mauro.
 4. Todettiin kokous sääntöjen mukaisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.
 5. Kokouksen esityslista hyväksyttiin muutoksitta.
 6. Hallitus esitti kokoukselle toimintasuunnitelman, tulo- ja menoarvion sekä liittymis- ja jäsen-maksujen suuruuden vuodelle 2017.
 7. Kokous hyväksyi hallituksen esittämän toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2017 sekä liittymis- ja jäsenmaksujen suuruuden (50 euroa) vuodelle 2017.
 8. Hallituksen puheenjohtajalle ja jäsenille ei makseta vuodelta 2017 palkkiota. Hallituksen jäsenille maksetaan kulukorvauksina verottajan hyväksymä veroton päiväraha tai kokouksen yhteydessä ruokailu ruokajuomineen (olut tai viini) sekä matkakulut tai verottajan hyväksymä verovapaa kilometrikorvaus. Toiminnantarkastajille maksetaan palkkio kohtuullista laskua vastaan.
 9. Puheenjohtajaksi vuodelle 2017 valittiin Niilo Hentunen.
 10. Hallituksen jäsenistä erovuorossa ovat Rauno Aaltonen ja Jukka Karppi. Jukka Karppi valittiin toiselle kaksivuotiskaudelle ja Rauno Aaltosen tilalle hallitukseen valittiin Ilkka Paronen.Yhdistyksen hallituksen jäsenet 1.1.2017 alkaen ovat: Niilo Hentunen, puheenjohtaja ja jäsenet Jukka Karppi, Markku Makkonen, Ilkka Paronen ja Keijo Pöllänen. Hallitus valitsee sihteeri-varainhoitajan ja keskuudestaan varapuheenjohtajan.
 11. Varsinaisiksi toiminnantarkastajiksi valittiin Paavo Mauro ja Teuvo Haikola, varalle Rauno Aaltonen ja Reijo Bamberg.
 12. Kodintekniikan Seniorit ry vuonna 2017 20 vuotta. Juhlakokouksen järjestelytoimi-kunnaksi valittiin yhdistyksen hallitus, joka määrittää juhlakokouksen pitopaikan ja tilaisuuden sisällön sekä vastaa juhlakokouksen järjestelystä ja taloudellisesta puolesta.Toimikunta laatii vuoden 2017 Sääntömääräiseen kevätkokoukseen mennessä ehdotuksen juhlapaikaksi ja tarvittavista järjestelyistä kustannuksineen.
 13. Päätettiin toteuttaa 13 – 16.12.2016 omatoimimatka Gdanskiin Puolaan.Kokouksessa matkalle ilmoittautui 8 jäsentä ja 1 seuralainen.

About | Privacy Policy | Cookie Policy | Sitemap
© Kodintekniikan Seniorit ry 2008 -