Päivitetty 19.4.2024

Alleviivattua tekstiä klikkaamalla avautuu asiaa koskeva sivu.

Locations of visitors to this page

Katso uusimmat kuvat

Kuvagalleria -sivulta.

Hit Counter by Digits

Jäsenet

Yhdistyksen jäseneksi voidaan hyväksyä kodintekniikka-alalla aiemmin toimineita yksityisiä henkilöitä, jotka eivät enää toimi vakinaisesti kodintekniikka-alalla.  Jäseneksi hyväksymisestä päättää hakemuksesta yhdistyksen hallitus.  Hakemuslomake on kopioitavissa kotisivultamme 

Liittymis- ja jäsenmaksu on 01.01.2010 alkaen 50 euroa, liittymisvuodelta ei peritä jäsenmaksua.  Jäseneduista voit kysyä puheenjohtajalta ja sihteeriltä.

 

Jäsenmäärän kehitys

 

 Perustajajäseniä oli 20 jäsentä 8.4.1997.  Saman vuoden lopussa jäsenmäärä oli 42.  Kaksi vuotta myöhemmin 31.12.1999 meitä oli 63 ja 31.12.2005 jäsenmäärä oli 86. Jäsenmäärä ylitti vuonna 2008 jo sadan jäsenen rajan.  On huomattava, että koska yhdistyksemme on luonteeltaan viimeisiä organisaatioita elämässämme, jäsenmäärä vähentyy luonnollisen poistuman kautta ja uusille jäsenille tulee tilaa.  Toisaalta uusia kodintekniikka-alan eläkeläisiä ja potentiaalisia jäseniä syntyy väistämättä ilman takarajaa kaiken aikaa.  Hallituksen jäsenpolitiikka määrittelee, paljonko jäseniä halutaan mukaan.

 

Tiedot jäsenistä

 

Tunnemme toisemme hyvin toimittuamme aiemmin jo aktiiviaikana yhteistyössä.  Nyt tapaamme toisemme usein ja pidämme ajantasaista luetteloa jäsenistä yhteystietoineen.  Mikäli jäsenemme haluaa tietoja toisesta jäsenestä, hänen osoite-, puhelin-, sähköposti- yms. vastaavat tiedot ovat meillä puheenjohtajan ja sihteerin takana.  

 


About | Privacy Policy | Cookie Policy | Sitemap
© Kodintekniikan Seniorit ry 2008 -